2 oct. 2010

Cine sunt si ce vor …. extraterestrii?

Stire de ultima ora
«Organizatia Natiunilor Unite nominalizeaza ambasadorul pamantului pentru un eventual contact cu extraterestrii. »
Organizatia Natiunilor Unite tocmai a nominalizat-o pe Mazlan Othman, astrofizician malaiezian in varsta de 59 de ani, drept primul ambasador al pamantului pentru contacte extraterestre! Inaintea acestei numiri, aceasta a fost directoare a Oficiului Natiunilor Unite pentru afacerile Spatiului Cosmic (United Nations Office for Outer Space Affairs - UNOOSA) din Viena. ….
Othman a tinut recent un discurs in care a spus “Cautarile continue pentru comunicarea cu extraterestrii facute de catre unele institutii, sustin speranta ca intr-o buna zi umanitatea va primi un semnal de la extraterestrii.” Deasemenea, a mai spus ”atunci cand o vom face trebuie sa avem un plan coordonat de raspuns care are in vedere toate amanuntele sensibile legate de acest subiect. ONU este un organism deja creat pentru o astfel de coordonare.”
        Opiniile cu privire la modul in care ar trebui sa ne comportam in cazul vizitei unor extraterestrii sunt impartite. Conform Tratatului Spatiului Extern din 1967 pe care UNOOSA il supravegheaza, membri ONU au cazut de acord sa apere Pamantul impotriva contaminarii prin "sterilizarea"  extraterestrilor. Mazlan Othman are o abordare mai toleranta. Insa Profesorul Stephen Hawking a avertizat ca extraterestrii trebuiesc tratati cu precautie.”


Dragi cititori!
Incep sa scriu timid aceste randuri in speranta ca ma voi face cat mai inteles de catre toti cei care citesc aceste ganduri puse pe hartie si care cred sau care nu cred despre existenta extraterestrilor.
Practic, conform unei vechi zicale romanesti, adevarul este undeva la mijloc si anume ca:
Extraterestrii exista cu adevarat dar nu sunt ceea ce vor ei sa para ca sunt!
Vi se pare abstracta exprimarea de mai sus?
Haideti sa facem o mica analiza a acestei problematici din ce in ce mai discutata pe la colturi de catre cei credinciosi dar mai ales de catre materialistii dialectici care resping orice tine de spiritualitate.
Sa pornim totusi de la premizele existentei vietii spirituale in detrimentul celor care nu cred acest lucru si vom vedea mai tarziu de ce am plecat de aici.
Mai precis sa plecam de la scrierile Sfintei Scripturi care ne invata pe tot parcursul lecturarii lor ca omul in viata sa este intr-o continua lupta cu fortele spirituale malefice (diavolii) care incearca sa il instraineze, indeparteze de adevar si anume ca nu exista viata spirituala, nu exista Dumnezeu Creatorul si ca nu mai exista viata dupa moarte.
Vrajmasul, cum este pomenit adesea in Sfinta Scriptura diavolul, incearca pe orice cale sa deturneze pe om de la adevarata sa menire de a merge la Creatorul sau dupa ce va parasi acest trup, adica sa se mantuiasca de vesnicele chinuri, si sa ramana exilat in iadul deznadejdii si nedragostei in care diavolii sunt condamnati definitiv de Creator sa ramana, de la caderea lui Lucifer si acolitilor sai.
Pentru materialisti acest lucru amintit mai sus reprezinta o nebunie, basme si povesti pentru adormit mintile oamenilor, cum afirma ei.
De fapt aici este marele conflict al religiei cu stiinta.
Stiinta nu admite lumea spirituala ci numai ce se bazeaza pe legile fizicii materiale cunoscute pana in prezent si invatate de copii inca din scoala gimnaziala. Legile fizicii fac apanajul exclusiv al lumii materiale, pe cand alte valente ale omului cum sunt gandirea, imaginatia, creatia, revelatiile dumnezeiesti fac o interferenta intre cele doua lumi facandu-se transfer de informatie intre cele doua planuri ale vietii.
Se spune ca universul este structurat in trei mari planuri, cel fizic il stim, cel astral este cel in care ajungem dupa ce plecam de aici, iar cel cauzal este locul fiintelor arhetipale, ingeri, forte cosmice si alte entitati, unele inca de neimaginat pentru noi. Sa nu uitam ca toate acestea sunt creatia lui Dumnezeu.
Revenind la problema noastra, putem afirma ca tot ceea ce exista in afara planului material, terestru, fizic putem considera ca este un spatiu … extraterestru.
Gresita afirmatia celor influentati prin imaginatie diavoleasca si anume ca extraterestrii provin din afara spatiului Terrei si al sistemului nostru solar. Acestia sustin ca ar exista viata materiala, fizica, tangibila pe alte planete in cosmos.
Nu este asa!
Extraterestrii vin din afara spatiului temporar si al universului material, vin din vesnicia din care acest univers material s-a inchis in timp si materie, de la caderea lui Adam si al Evei. Practic, diavolii, „extraterestrii” cum ii voi numi de aici inainte vin din planul astral si pot influenta mintile oamenilor aducandu-i in stari emotionale de frica si stupoare pana la a avea senzatii materiale, tangibile, in stari de transa sau de halucinatii uneori colective. Interesant este faptul ca oamenii care au constiinta religioasa, spirituala, care sunt pregatiti spiritual prin insusirea de cunostinte teologice si care pur si simplu sunt credinciosi si sunt periodic „improspatati” spiritual prin spovedanie si sfanta cuminecatura, stiu despre ce este vorba si mai mult decat atat, „extraterestii” nu au puterea asupra lor de a-i speria sau intimida. Acesti oameni au armele necesare luptei duhovnicesti (spirituale) impotriva terorii pe care „extraterestrii” o seamana in omenire. Sunt aparati de pavaza Duhului Sfant al lui Dumnezeu care ii ocrotesc si calauzesc in aceasta viata.
Arme impotriva „extraterestrilor”: postul, rugaciunea, crucea, spovedania repetata, sfanta impartasanie, milostenia, sfintele icoane, sfinte troite la portile caselor, faptele cele bune fata de aproapele sau.
Despre faptul ca „extraterestrii” sunt diavoli, au scris cel mai bine Parintele Seraphim Rose in "Ortodoxia si Religia Viitorului" si Parintele Rodion, in "Oameni si demoni". Sunt doua carti pe care vi le recomand cu caldura. In aceste lucrari foarte documentate cu privire la fenomenele OZN din SUA si nu numai sunt expuse detaliat cauzele ce determina aceste fenomene.
„Credulitatea si superstitia omenească, care sunt la fel de mult răspândite astăzi ca oricând în istoria omenirii, au făcut ca acest fenomen să fie întrucâtva asociat cu "manifestările bizare" ale diferitelor pseudo-religii contemporane. Într-o măsură nu mai mică însă, el a suscitat si interesul responsabil al unor reputati oameni de stiintă si chiar al unor echipe guvernamentale, interes ce s-a concretizat în publicarea unor studii si cărti. …
Printre primii care au abordat problema OZN-urilor în acest mod se numără si celebrul psiholog elvetian C.G. Jung, în foarte seriosul său studiu din 1959, Flying Saucers: A Modern Myth of Things Seen in the Skies. (Farfuriile zburătoare: un mit modern al obiectelor văzute pe cer).
În această carte Jung abordează fenomenul în primul rând din perspectiva semnificatiei lui psihologice si religioase. Si, desi nu l-a clasat ca apartinând "realitătii obiective", el a identificat cu toate acestea în mod just zona cunoasterii umane, căreia îi apartine. Oamenii de stiintă contemporani, chiar dacă pornesc de la latura "obiectivă" iar nu cea psihologică a problemei, sunt si ei nevoiti să apeleze la ipotezele "psihice" pentru a putea explica aceste fenomene.”
Chiar si oameni care se cred credinciosi crestini s-au lasat inselati de aceste himere inspirate mental de catre „extraterestrii” uneori infiintandu-se secte crestine ce au la baza aceste teorii. O nebunie cumplita acest lucru.
Privind din perspectiva crestina, si facand o paralela la teoria „extraterestra” planeta noastra ar trebui sa fie considerata o Planeta Sfanta din mai multe motive. In primul rand deoarece Creatorul a creat pe aceasta planeta o fiinta vie materiala si spirituala conceputa dupa chipul si asemanarea Lui. Aceasta fiinta este Omul.
In alta ordine de idei pe aceasta planeta s-a intrupat in corp omenesc insusi Dumnezeu Creatorul. Ceva extraordinar si de neinteles pentru materialisti. Numai pe Pamant exista o fiinta asemanatoare lui Dumnezeu, luand in considerare scrierile din Sfanta Scriptura, ba mai mult decat atat, Omul are si o titulatura extraordinara fata de celelalte forme de viata spirituale (ingeri si demoni) si anume cea de Fiu al Sau.
Din aceasta cauza „extraterestrii” nu suporta pe Om. Nu suporta ca Omul sa fie considerat mai superior decat ei, iar din mandria lor fara limite care nu le permite sa considere pe altcineva mai presus, chiar nici pe Dumnezeul Creatorul lor, daramite pe oameni, se pornesc cu o ura nemaiintalnita impotriva neamului omenesc inca de la crearea primilor Protoparinti ai nostrii Adam si Eva.
Astfel, telul „extraterestrilor” este acela de a minti pe om si de al duce pe carari gresite cat mai departe de Hristos Dumnezeul nostru.
„Extraterestrii” il mint pe om ca nu exista Dumnezeu, ca nu exista ingeri si demoni, ca nu exista viata dupa moarte iar RAI si iad sunt niste aberatii inventate de preoti si Biserica pentru a domina mai usor masele. Propaga prin oameni materialisti ideea ca religia este un opium pentru popor si ca ar trebui sa dispara pentru totdeauna.
„Extraterestrii” nu doresc decat sa minta pe om ca nu sunt singuri in acest univers material si ca nu exista un Dumnezeu Creator a tot ce inseamna aceasta lume materiala.
A luat avant teoria SF si o adevarata industrie filmografica SF unde paradoxal „extraterestrii” sunt reprezentati din ce in ce mai asemanator cu chipurile diavolilor si monstrilor descrisi de sfintii parinti ortodocsi in scrierile lor. Aceasta numai ca sa incepem sa ne familiarizam cu chipurile lor adevarate si in final sa le acceptam lumea lor spirituala cand va fi sa trecem in celalalt plan astral al vietii prin moarte.
Sunt atatea de spus despre inselaciunile acestor fiinte spirituale alungate de la fata lui Dumnezeu incat ar trebui sa scriem tomuri intregi. Acum au cel mai mare tupeu din istoria omenirii lasandu-se filmati si fotografiati ca „extraterestrii” caci, nu este asa, lumea a evoluat si nu mai au farmec sa apara ca fantome sau strigoi cum apareau secolele trecute. Acum e mai trendy sa apara in inselaciunile lor ca „extraterestrii” sau OZN-uri.
In concluzie, „extraterestrii” sunt diavolii si nu doresc altceva decat ca pana la sfarsitul final al acestei lumi materiale sa insele cat mai multi oameni sa nu creada ca exista Dumnezeu si sa nu le permita sa se intoarca la El cu sufletele dupa ce vor parasi acest trup trecator.
Ceea ce am scris mai sus, pentru ateii materialisti este nebunie si reprezinta aberatii ce nu pot fi probate din punct de vedere stiintific.
Insa sa nu uitam stimati cititori ca la Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel Capitolul 1 versetul 18 se spune: ” Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.”
Iar la versetul 23 scrie: „Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.”
Si la versetul 25 se zice: „Pentru că fapta lui Dumnezeu, socotită de către oameni nebunie, este mai înţeleaptă decât înţelepciunea lor şi ceea ce se pare ca slăbiciune a lui Dumnezeu, mai puternică decât tăria oamenilor.”
Daca va veti intalni cu vre-un „extraterestru” sa ii povestiti de Iisus Hristos si sa va insemnati cu semnul Sfintei Lui Cruci si va „zbura” pe loc de la fata voastra.
Fereasca Dumnezeu sa avem vre-o intalnire de gradul III!
Si in incheiere va indemn sa nu aprobati nici-un fel de amagire ce nu preamareste pe Domnul Nostru Iisus Hristos si care ne indeamna spre o gandire atee si necrestineasca.
Pentru ca iata ce ne invata Apostolul Ioan:
„7. Pentru că mulţi amăgitori au ieşit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; acesta este amăgitorul şi antihristul.
8. Păziţi-vă pe voi înşivă, ca să nu pierdeţi ceea ce aţi lucrat, ci să primiţi plată deplină.
9. Oricine se abate şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învăţătura Lui, acela are şi pe Tatăl şi pe Fiul.
10. Dacă cineva vine la voi şi nu aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit!
11. Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaş la faptele lui cele rele.” 2 Ioan (1, 7-11)
Fie ca Sfantul Acoperamant al Preasfintei de Dumnezeu Nascatoare si pururea Fecioarei Maria sa ne pazeasca si ocroteasca de inselaciunile si pornirile diavolesti care se abat asupra neamului nostru omenesc.
Cu dragoste crestineasca,
Marius Gheorghe
Buzau - Romania
01 octombrie 2010 - Acoperământul Preasfintei de Dumnezeu Născătoarei si pururea Fecioarei Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu